top of page

Ned i vekt med smarte matvalg metoden

Om programmet

Eit komplett kosthaldskurs med individuell oppfølging, tilgang til din eigen kursportal og valfri deltaking i gruppe og videotreff kvar månad

Food Photographer

Modul 1 - Kom i gang

I denne modulen får du ein individuell kostplan og du lærer deg korleis du setter saman smarte måltid ut i frå denne. I tillegg skal du finne ut kva mat faktisk betyr for deg og kva endringar du treng å gjere for å nå dine mål.

Modul 2 - Det grunnleggande 

I denne modulen lærer du om Mindfull eating - å ete med oppmerksomt nærvær og være tilstades i måltida. Du blir kjend med viktige planleggingsverktøy for å nå dine mål og du lærer om generelle råd og korleis du kan lese varedeklerasjon og forstå kva maten inneheld. 

Healthy assortment of yellow foods
Eating Salad

Modul 3 - Appetitt

I denne modulen lærer du om mekanismane bak appetittregulering. Du vil også lære å forstå at både korleis  du spiser og kva du spiser er viktg.
Du lærer også korleis du kan bli kvitt søtsuget.

Food Ingredients in Bowls

Modul 4 - Energiomsetning

I denne modulen lærer du kva energibehovet ditt er når du er i ro (basalmetabolisme), samt at du lærer om korleis energibehovet ditt påverkast av kvardagsaktivitet og andre aktivitetar. Du vil også lære om energibehov ved vektnedgang og energibehov ved vektstabilisering.

Food Ingredients in Bowls
Nutritional Cooking

Modul 5 - Næringsstoff

I denne modulen lærer du kor mykje energi kroppen din treng frå karbohydrat, feitt og protein og korleis du sikrar at kroppen din får i seg det den treng av ulike næringsstoff.

Modul 6 - Smarte måltid

I denne modulen lærer du å sette saman smarte frukostar, lunsjmåltid og middagar. Du lærer også om forskjellen på smarte hovudmåltid og mellommåltid, og kvifor du treng begge deler.

Lunch
Sit Down Poke

Modul 7 - Energitetthet i mat

I denne modulen lærer du kva betydning matens energitettheit har for vektreduksjon. Du lærer om energitett mat (mat som inneheld mykje kcal) og om energifattig mat (mat som inneheld lite kcal). Du vil sjå forskjell på energiinnhaldet i ulike matvarer ved å samanlikne bilete.

Pouring Honey

Modul 8 - Varig livsstilsendring

I denne modulen får du ei E-bok som oppsummerar det du har lært i kurset og beskriv korleis du kan oppretthalde livsstilsendringa etter kurset. Du får også ei E-bok med smarte middagsoppskrifter til vidare bruk for å oppretthalde varig livsstilsendring

Pouring Honey
Low Calorie Salad

Dette er inkludert i prisen

  • 8 ukers nettkurs tettpakka med undervisning, tips og råd, og refleksjonsoppgåver du treng for å kickstarte di livstilsendring 

  • Individuelt tilpassa kostplan

  • Tilgang til kurset i eit helt år, slik at du kan ta kurset i det tempoet som passar deg best.

  • Meir enn 30 kursleksjonar som du kan sjå så mange gangar du vil.

  • Konkrete steg-for-steg beskrivelsar og oppgåver som tar deg heilt fram til målet.

frokost

Supportpakke inkluderar

  • Individuell oppfølging i kursportalen kvar veke - med motivasjon og støtte frå din eigen ernæringsfysiolog

  • Mentorhjelp 1 gang i veka der du får svar på alle dine spørsmål 

  • Videomøte 1gang pr.mnd for å spørre om alt mellom himmel og jord

  • Lukka gruppe i kursportalen med andre kursdeltakarar for inspirasjon og hjelp (valgfritt å delta her)

frokost

Ned i vekt med smarte matvalg 

Den smarte metoden

Eit komplett kosthaldskurs med individuell oppfølging, tilgang til din eigen kursportal og valfri deltaking i gruppe og videotreff kvar månad

bottom of page